2013-12-10 17:46:00• hírek • (x)

Nincs a hangszernél jobb ajándék

A filharmóniával szemben található Netmusic boltban hétköznaponként 9 és 18 óra, szombaton pedig 9 és 14 óra között várnak!

Vásárolj hangszert 500 lej feletti összegért a Netmusic boltjában és a Télapó személyesen szállítja ki azt.

Gondban vagy az ajándékvásárlással? Nem tudod mivel lepd meg kedvesed, szeretteid? Van egy jó tippünk: vegyél hangszert! Biztos hallottál vagy olvastál már a zene és a hangszeren való játék pozitív élettani hatásairól. A zene jókedvre derít, a zene megnyugtat, segít ellazulni vagy éppen felpörögni. Kísérletek is bizonyítják, hogy azok, akik hangszeren játszanak frissebbek szellemileg, jobb a memóriájuk. A zenélő gyermekeknek jobban fejlődik az intelligenciájuk, a hangszert nyűvő idősek pedig tovább aktívak, mint azok a társaik, akik soha nem fogtak hangszert a kezükben.

Érdemes tehát betérni Erdély legnagyobb online hangszerkereskedésének szatmárnémeti bemutatótermébe, a Netmusic Independentei sugárúti székhelyére, a Dana Kereskedelmi Központ első emeletén található boltba, hiszen ott hangszerek hatalmas választékából emelheted ki azt, amelyikkel meglepnéd a számodra kedves személyt.

A hatalmas választékból kezdőknek és haladóknak is könnyen lehet hangszert választani - gyakorlatilag bármilyet ami csak eszedbe jut, az ukulelétől a dobfelszerelésig vagy éppen a szilveszteri házibulit is feldobó karaoké-szettig.

S ha valaki azt hinné, hogy drága dolog a hangszervásárlás, hát alaposan téved.  Egy gitárt már 150 lejért megkaphatsz, egy szintetizátor már 300 lejért is megvásárolható, nem is beszélve a szájharmonikáról, dorombról vagy a már említett ukuleléről - ezek 50 lejnél is olcsóbbak.

Netmusic - a hangszer a legszebb ajándék

Ha pedig 500 lej feletti értékben vásároltál hangszert vagy kiegészítőket, a megvett árucikket a Netmusic Télapója személyesen fogja házhoz szállítani és átadni annak, akit meg szeretnél lepni.

A Netmusic székhelyén most meghosszabbított nyitvatartással várnak munkanaponként 9 és 20 óra, szombaton pedig 9 és 18 óra között. Ráadásul december 20-tól kezdődően a Télapó is ott lesz az üzletben!

Netmusic - széles hangszer és kiegészítő-választék

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: